Prenumerera

Vi skickar dig varje månad 1 kg helt nyrostade kaffebönor för endast 189 kr/kg inklusive frakt. Du tecknar en prenumeration för sex månader - totalt 1134 kr.

Hur anmäler jag mig?

Enklast beställer du på vår systersida: ROSTAKAFFE.SE (länk). Betalning sker där via KLARNA och du är igång direkt.

Annars kan använda formuläret nedan. Prenumerationen startar i detta fall då du betalat 1134 kr på bankgiro 481-7425. Om du önskar annat startdatum tex i dec. för julklappar, vänligen ange då det i kommentarsfältet.

Jag vill ge bort prenumerationen som gåva:

Skriv betalarens namn i formuläret och ange vart det ska skickas i kommentarsfältet. Vi behöver email och mobiltelefonnummer mottagaren av kaffet då DHL skickar paketavisering som sms och vi sköter vår egen kommunikation i mailform.

Varför ska jag prenumerera?

Kvaliteten - färskheten och priset. Vårt nyrostade kaffe är helt unikt och som vi nu kan erbjuda dig varje månad till samma pris som du hittar importerade kilospåsar på elektronikkedjornas hyllor. Kaffe är som bröd. Den fralla du köper dagsfärsk hos bagaren smakar så mycket mer. När du köper nyrostat kaffe som inte är malt bibehåller du aromen och smaken hela vägen ner i koppen. Det är helt enkelt en produkt som beter sig levande och sprudlar av kraft.

Hur skickas kaffet?

Vi använder DHL som med sitt nät av servicepoints oftast ligger minst lika nära din bostad som posten. Frakten tar oftast 1-2 dagar. Ditt närmaste ombud finner du på: DHL SERVICE POINT (länk)

När skickas kaffet?

Vi skickar kaffet i mitten av månaden. På grund av arbetsbelastningen för oss som litet hantverksrosteri kan datumet variera.

Är kaffet ekologiskt och rättvisemärkt?

Vårt kaffe kommer från olika platser runt om i världen. Märkning av kaffe är en djungel. Det finns Fairtrade, ekologiskt, shade grown, UTZ, Rainforest Alliance mm som på olika sätt beskriver kaffets ursprung. Tyvärr är dessa märkningar dyra, inte främst för konsumenten som har råd men ofta i ännu större grad för producenten. Som exempel är ca 80% av Etiopiskt kaffe ekologiskt av traditionella skäl men detta slår sällan igenom till konsumenten. Vi försöker att göra en samlad ursprungsbedömning av de kaffen vi köper in. Sociala förhållanden för de anställda, biotopisk hållbarhet och kaffets kvalitet väger naturligtvis tungt i den bedömningen.

Är det mörkrost?

Vi rostar varje kaffe så att dess karaktär ska komma till sin rätt. Merparten av kaffet drar dock mot det mörkare hållet.

Välkommen till en fantastisk kaffeupplevelse,
Ruben Wetind